Behandlingar hos Britts Hälsomassage i Tumba

Min filosofi utgår från att skapa den rätta miljön för behandlingen. Massageinrättningen har en enkel, ren och harmonisk design. Den är välbalanserad och skapar en känsla av lugn. Hos Britts Hälsomassage tas du omhand av mig, en certifierad och utbildad terapeut.

Samtliga behandlingar går även att köpa som presentkort.

Medicinsk laser 

Medicinsk laser används för att behandla lokal smärta, inflammation, kramp eller bristningar i muskler, senor och ligament. Då laserljus påverkar många olika processer i cellen, inflammatoriska processer och mikrocirkulationen, kan en hel rad vitt skilda tillstånd behandlas. Behandlingen är generellt smärtfri och du kan uppleva en lätt värme under tiden. Läs mer om medicinsk laser.                 

15 min - 400kr      30 min - 600kr       45 min - 700kr

Ansiktszonterapi   

Hälsa och skönhet kommer i själva verket inifrån. Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Ansiktszonterapi är en mycket avslappnande behandling där man genom tryck och små massagegrepp behandlar orsaken till olika kroppsliga besvär t ex sömnbesvär, mag/tarmproblem, stress eller huvudvärk. Genom att behandla ansiktet, påverkas också resten av kroppen positivt. Effekten kan bli ett fräschare utseende och även förbättrad hälsa över huvud taget. Läs mer om ansiktszonterapi.          

50 min - 700kr

Klassisk massage  

Njut av den klassiska massagen. Jag anpassar massagebehandlingen efter dina behov. Behandlingen löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Massage har en avslappnande effekt bidrar dessutom till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Läs mer om klassisk massage.                  

45 min - 500kr       60 min - 600kr       75 min - 700kr

After Work massage

En inkännande avslappningsmassage - halvkropp.

30 min - 450kr

Friskvårdsmassage

Förebyggande massage för rygg, axlar och nacke.

45 min - 550kr

Nacke-, huvud- och ansiktsmassage

Avslappnande massage för huvud-, ansikte och nacke för att lösa upp spänningar i huvudet.

45 min - 550kr

Fot- och underbensmassage

Minska muskelspänningar och få ökad cirkulation i benen.

30 min - 450kr

Lymfflödesmassage    

Syftar till att skapa en god cirkulation i lymfsystemet vilket är viktigt för ett bra immunförsvar. Lymfsystemet sköter om hanteringen av slaggprodukter i kroppen och denna typ av massage är därför även passande vid detox-kurer. Lymfflödesmassage kan ges som helkroppsmassage i förebyggande syfte eller som mer specifik behandling vid problem med svullnad efter operationer, gipsade frakturer, stukningar mm. Läs mer om lymfflödesmasssage.           

60 min - 600kr      75 min - 700kr

Koppning

Effektig behandling mot spända muskler.

15 min - 450kr        30 min - 650kr

NMT-Neuromuskulär terapi    

Neuromuskulär terapi är en verkningsfull behandlingsform för att behandla och förebygga skador och försämrad funktion i kroppens mjuka vävnader och leder samt lindra kronisk och akut värk. Behandlingsmetoden har en lugnande effekt på nervsystemet som reglerar spänningar och smärta i hela kroppen. Efteråt känner många en skön frigörelse i musklerna. Läs mer om neuromuskulär terapi.                

60 min - 600kr       75 min - 700kr